Ik zoek pasvorm automatten voor een:

Automatten passend voor Dacia

We leveren passende automatten. Automatten Dacia Dacia is een Roemeens automerk. Voorheen was UAP (Uzina de Autoturisme Pitești, Autofabriek Piteşti) een staatsbedrijf. Vanaf 1999 behoort de fabriek volledig tot de Franse Renault-groep. Wij hebben voor alle Dacia modellen pasvorm automatten op onze site beschikbaar, de matten zijn perfect op maat gemaakt voor de verschillende modellen, en passen perfect in de auto’s. De sets zijn in dxf formaat getekend, zodat er in de productie niets fout kan gaan met het produceren van de automatten Dacia. De eerste Dacia, geproduceerd in samenwerking met Renault, is het eindresultaat van Project X90, dat in 1999 door Renault werd aangekondigd na de overname van Dacia in 1998. Tijdens een bezoek van de Franse president Jacques Chirac aan Rusland merkte Louis Schweitzer op dat bij de Lada- en Renault-dealers de Lada's van € 6000 zeer goed verkochten, terwijl de Renaults van € 12.000 in de showroom bleven staan. De Automatten Dacia zijn voor elke auto speciaal op maat gemaakt, zodat elk set perfect in elke auto past. Het is mogelijk om de automatten Dacia te bestellen in verschillende kwaliteiten, de meeste kwaliteiten zijn leverbaa in meerdere kleuren. Daarnaast hebben we op onze site vele mogelijkheden om uw matten een persoonlijke tint te geven, en het is ook mogelijk om meer of minder matten te bestellen.
We hebben geen producten binnen de selectie gevonden.

Automatten Dacia

We hebben pasvorm automatten Dacia. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke DACIA de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor DACIA zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Dacia. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Dacia automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Dacia worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Dacia kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Dacia